”Vaikka kaipaisi apua vain tiettyyn pakkaamisen osa-alueeseen, osaa Inpack suhteuttaa sen toimivaksi osaksi kokonaisuutta”

”Olemme saaneet Inpackin vinkkien ja verkostojen kautta mm. pakkaamiseen liittyviä kustannuksia alennettua.”

Mirja Palola

Toimitusjohtaja
Taiga Chocolate Oy

 

Valmistamme käsintehtyä suklaata, jonka makuihin ammennamme inspiraatiota pohjolan luonnosta. Toimitamme suklaatamme ympäri maailman, minkä vuoksi erottuva ja houkutteleva pakkaus on hyvinkin tärkeässä asemassa. Olemme käyneet Mikan kanssa läpi erilaisia pakkauksiin liittyviä mahdollisuuksia. Kartoitimme esimerkiksi sitä, millaisia mahdollisuuksia digipainoilla on räätälöidä pakkauksia juuri meidän tarpeisiin sekä mitkä painotalot olisivat meille parhaat kumppanit. Lisäksi Mika on sparrannut meitä myyntieräpakkausten suunnittelussa ja toteutuksessa.

Ammattilaisen neuvoilla välttyy aikaa ja rahaa tuhlaavilta päätöksiltä

Vaikka yhteistyömme on painottunut pääasiassa tuotepakkauksiin, olen saanut Mikalta hyviä vinkkejä myös muihin pakkaamisen osa-alueisiin. Lisäksi Mikalla on hyvin laajat verkostot, joita olemme voineet hyödyntää. Olemme saaneet Mikan vinkkien ja verkostojen kautta mm. pakkaamiseen liittyviä kustannuksia alennettua. Miksi tehdä aikaa ja rahaa tuhlaavia päätöksiä, jos ne voi helposti välttää hyödyntämällä ammattilaisen neuvoja?

Inpackin kanssa on luontevaa tehdä töitä

Mikan kanssa on todella luontevaa tehdä töitä. Hän on luova, avulias, idearikas sekä hyvä keskustelemaan. Mikalla on laaja-alaisesti osaamista ja tietoa koko pakkaamisen prosessista, minkä ansiosta häneltä saa hyvin monipuolisia neuvoja. Vaikka kaipaisi apua vain johonkin tiettyyn pakkaamisen osa-alueeseen, voi olla varma, että Mika osaa suhteuttaa sen toimivaksi osaksi kokonaisuutta.

No Comments

Post A Comment