”Välillä hämmästyttäväkin tietämys alan kiemuroista sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot”

”Inpack kartoittaa lähtötilanteen todella hyvin, minkä ansiosta päästään heti pohtimaan juuri asiakkaan kannalta olennaisia asioita.”

Karri Kunnas

Toimitusjohtaja
Foodwest Oy

 

Olemme rakentaneet uuden pilottitehtaan, jonka avulla tarjoamme asiakkaillemme entistä monipuolisempia mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja pakkausratkaisuihin. Mika on ollut tiiviisti mukana suunnittelemassa mm. layoutia ja laitevalintoja, jotta tehtaan toiminnasta tulisi mahdollisimman tehokas ja käyttäjäystävällinen. Mikan avulla olemme voineet välttää jo ennakkoon monia sudenkuoppia, joita olisimme huomanneet itse vasta silloin, kun tehdas on jo toiminnassa.

Taito avata monimutkaiset tekniset asiat helposti ymmärrettäväksi

Mikan kanssa on erittäin mukava tehdä töitä. Hänellä on rautainen ammattitaito ja välillä hämmästyttäväkin tietämys alan kiemuroista. Mikalla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, ja hän osaa avata monimutkaiset tekniset asiat helposti ymmärrettäviksi ja konkreettisiksi kokonaisuuksiksi. Hän osaa perustella valintansa hyvin ja selittää valintojen vaikutukset koko prosessiin. Mika myös kartoittaa lähtötilanteen todella hyvin, minkä ansiosta päästään heti pohtimaan juuri asiakkaan kannalta olennaisia asioita.

No Comments

Post A Comment