”Inpackin avulla saimme merkittäviä kustannussäästöjä jo parin päivän yhteistyöllä”

”Tiesimme, että Inpackilla on hyvä maine, ja Mika lunasti yhteistyön aikana lupauksensa erinomaisesti.”

Matti Toivanen

Toimitusjohtaja
Virtasalmen Viljatuote Oy

 

Valmistamme Virtasalmen Viljatuotteella luonnostaan gluteenittomia jauhoja ja jauhoseoksia yli 20 vuoden kokemuksella. Kaikki tuotteemme ovat säilöntä- ja lisäaineettomia sekä gmo-vapaita. Mika otti meihin itse yhteyttä hetkellä, jolloin koimme, että toiminnan tiettyjen osa-alueiden kehittämiseen tarvitaan tukea. Oli helppoa lähteä tekemään yhteistyötä, sillä näkemyksemme kehittämisestä kohtasivat hyvin ja hintakin oli sopiva.

Yhteistyö tuotti nopeasti merkittäviä kustannussäästöjä materiaalihankinnoissa

Mika auttoi meitä kuluttajapakkauksen suunnittelussa ja uuden pakkauslinjan käyttöönotossa. Yhteistyö tuotti nopeasti merkittäviä kustannussäästöjä materiaalihankinnoissa. Tiesimme, että Mikalla on hyvä maine, ja hän lunasti yhteistyön aikana lupauksensa erinomaisesti.

Inpackissa ymmärretään pakkaamisen lisäksi myös liiketoimintaa

Mika on maanläheinen konsultti, jolla on erittäin laaja tietotaito pakkausalalta. Hänellä on kokemusta ja taustaa myös bisnesmaailmasta, joten hän ymmärtää pakkaamisen lisäksi monipuolisesti liiketoimintaa. Mika on erittäin hyvä kuuntelija, joka osaa antaa kehitysehdotuksia rakentavassa hengessä. Hän on taitava yhdistämään työssään rentouden ja rautaisen ammattitaidon!

No Comments

Post A Comment