”Inpackin avulla kehitys levisi positiivisesti läpi koko tuotantoketjun”

”Tuotantoketjun kehittämisellä voi olla iso vaikutus ajankäyttöön sekä työn ja materiaalien kustannuksiin, vaikka muutokset tuntuisivat aluksi pieniltä.”

Viivi Kangas

Development manager
Puhdistamo / Real Foods Oy

Puhdistamo on Suomen ensimmäinen superfoodbrändi, joka tunnetaan intohimoisesta ja tinkimättömästä suhtautumisesta laatuun. Nopean kasvun myötä kysyntään vastaaminen kävi haastavaksi, joten päätimme investoida uuteen konekantaan.

Mika osaa huomioida yksittäisten osa-alueiden merkityksen kokonaisuuteen

Valitsimme Inpackin mukaan asiantuntijaksi uusien linjojen valintaan ja pakkausformaatin kehittämiseen. Parasta Mikan kanssa työskentelyssä on mielestäni se, että hän osaa huomioida yksittäisten osa-alueiden merkityksen tuotantoketjun kokonaisuudessa. Vaikka alkuperäinen tarpeemme oli suhteellisen suppea, lähti kehitys leviämään positiivisesti läpi koko tuotantoketjun. Mika ajattelee usein jo askeleen edellä, mikä auttoi meitä ymmärtämään paremmin sitä, kuinka kaikki tuotantoketjun osa-alueet vaikuttavat toisiinsa.

Ajansäästöä ja tuotteiden laadun parantamista

Tuotantoketjun kehittämisellä voi olla iso vaikutus ajankäyttöön sekä työ- ja materiaalikustannuksiin, vaikka muutokset tuntuisivat aluksi pieniltä. Kustannussäästöjen ja työn tehostumisen lisäksi automatisoinnilla on positiivinen vaikutus työn mielekkyyteen ja työhyvinvointiin: uusien laitteiden myötä työntekijöidemme osaaminen kasvaa, ergonomia paranee sekä työn mekaaninen toisto vähenee. Lisäksi tuotteiden laatu paranee.

Verkostojen avulla varmuutta valintoihin

Meillä Puhdistamolla työskentelee joukko nuoria ja motivoituneita ammattilaisia. Mika sopi henkilönä mainiosti osaksi kehitystiimiämme, sillä jaamme hänen kanssaan samanlaisen tavan tehdä töitä rennosti, mutta vahvalla ammattitaidolla. Mikan tietotaidon lisäksi hyödyimme hänen laajoista verkostoistaan, sillä pystyimme heti tekemään laite- ja materiaalivalinnat juuri meidän tarpeisiimme sopivilta tahoilta. Tämä säästi meiltä aikaa ja antoi varmuutta valintoihin.

No Comments

Post A Comment