”Inpackin mukanaolo lyhentää tuotekehitysprosessia, kun päästään heti pohtimaan olennaista”

”Vältimme Mikan avulla monta potentiaalista ongelmakohtaa sekä teimme kustannuksiltaan tehokkaat ja järkevät valinnat pakkausratkaisujen suhteen.”

Tuukka Turunen

Toimitusjohtaja
Moodfood Company Oy

 

Alun perin omille urheileville lapsillemme luodusta myslistä syntyi elintarvikealan startup, jonka tavoitteena on tarjota maukasta, puhdasta ja ravintorikasta mysliä, parhaista raaka-aineista erityisesti kasvaville lapsille ja nuorille. Minulla on vankka kokemus markkinointiviestinnästä, mistä on etua uuden brändin luomisessa, mutta elintarvikeala on varsin tuntematon. Mika auttoi meitä suunnittelemaan uuden tuotteemme pakkausprosessin alusta saakka, aina pakkaussuunnittelusta budjettiin, materiaalivalinnoista tuotantoprosessiin ja tekniikasta logistiikkaan.

Vältimme Mikan avulla monta potentiaalista ongelmakohtaa

Elintarvikealalla on valtavasti asioita ja valintoja, joita tulee ottaa huomioon ennen kuin tuote päätyy kaupan hyllylle. Ei riitä, että mielessä on visio upean näköisestä pakkauksesta, vaan sen käytännön toteutus, materiaalien sopivuus ja elintarvikealan määräykset vaikuttavat vahvasti lopputulokseen. Jos tätä ei tiedosta, saattaa tehdä huomaamattaan hyvinkin paljon turhaa työtä. Vältimme Mikan avulla monta potentiaalista ongelmakohtaa sekä teimme kustannustehokkaat ja järkevät valinnat pakkausratkaisujen suhteen. Mikalla on hyvin laajat verkostot, joista löysimme loistavia yhteistyökumppaneita tuotantoon.

Mikasta huokuu asiantuntijuus ja vankka kokemus pakkausalasta

Mikan kanssa on mutkatonta tehtä töitä, sillä hän saa asioita oikeasti eteenpäin pelkkien puheiden sijaan. On helppo luottaa siihen, että Mika hoitaa sen, mitä on sovittu. Startup-yrittäjän näkökulmasta Mikan mukanaolo lyhentää tuotekehitysprosessia, kun päästään pohtimaan suoraan olennaista, eikä käytetä aikaa ja rahaa vääriin asioihin.

No Comments

Post A Comment