”Mikan mukanaolo lyhentää tuotekehitysprosessia, kun päästään heti pohtimaan olennaista!”

”Mikan mukanaolo lyhentää tuotekehitysprosessia, kun päästään heti pohtimaan olennaista!”

Alun perin omille urheileville lapsillemme luodusta myslistä syntyi elintarvikealan startup, jonka tavoitteena on tarjota maukasta, puhdasta ja ravintorikasta mysliä, parhaista raaka-aineista erityisesti kasvaville lapsille ja nuorille. Minulla on vankka kokemus markkinointiviestinnästä, mistä on etua uuden brändin luomisessa, mutta elintarvikeala on varsin tuntematon. Mika auttoi meitä suunnittelemaan uuden tuotteemme pakkausprosessin alusta saakka, aina pakkaussuunnittelusta budjettiin, materiaalivalinnoista tuotantoprosessiin ja tekniikasta logistiikkaan.

 

Elintarvikealalla on valtavasti asioita ja valintoja, joita tulee ottaa huomioon ennen kuin tuote päätyy kaupan hyllylle. Ei riitä, että mielessä on visio upean näköisestä pakkauksesta, vaan sen käytännön toteutus, materiaalien sopivuus ja elintarvikealan määräykset vaikuttavat vahvasti lopputulokseen. Jos tätä ei tiedosta, saattaa tehdä huomaamattaan hyvinkin paljon turhaa työtä. Vältimme Mikan avulla monta potentiaalista ongelmakohtaa sekä teimme kustannustehokkaat ja järkevät valinnat pakkausratkaisujen suhteen. Mikalla on hyvin laajat verkostot, joista löysimme loistavia yhteistyökumppaneita tuotantoon.

 

Mikasta huokuu asiantuntijuus ja vankka kokemus pakkausalasta. Hänen kanssaan on mutkatonta tehtä töitä, sillä hän saa asioita oikeasti eteenpäin pelkkien puheiden sijaan. On helppo luottaa siihen, että Mika hoitaa sen, mitä on sovittu. Startup-yrittäjän näkökulmasta Mikan mukanaolo lyhentää tuotekehitysprosessia, kun päästään pohtimaan suoraan olennaista, eikä käytetä aikaa ja rahaa vääriin asioihin.

 

– Tuukka Turunen, toimitusjohtaja

No Comments

Post A Comment